Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem jelez a facebook...

Miért nem jelez a facebook messenger?

Figyelt kérdés
Bármit csinálok, bárhova rakom nem jó semmi. Az értesítések be vannak kapcsolva de nem jelez ha jön új üzenet. Már újraraktam de így se jó.....mit lehet tenni?

2014. ápr. 5. 18:05
 1/6 Alexandra05 válasza:
100%
Szia nekem is ez lenne a problémám..sikerült valahogy megoldanod?
2014. jún. 24. 19:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Azóta sem... Rájöttem, hogy telefont kéne cserélni mert nincs más mód de inkább hagyom az egészet.
2014. jún. 25. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hiába cseréled le. Most vettem másik telót, friss 4.4 es androiddal. Ugyan úgy nem jelez amíg nem nyúlok hozzá a telefonhoz :/
2014. szept. 12. 13:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Azóta megoldottam, az értesítéseken belül kapcsold be az "Értesítések előnézetei"-t és menni fog :D
2014. szept. 13. 13:31
 5/6 anonim válasza:
Nekem sajnos úgy se működik, nem tudsz vmi mást?
2015. jún. 15. 19:33
 6/6 anonim válasza:
Nekem is ez volt. Mindent kiprobáltam és sikerült megoldani: Cleanmaster aplikációval le kell törölni minden szemetet amit egyes programok csinaltak (a rendszer gyorsitó tárát is).
2015. júl. 14. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!