Melyik az a program ami a legjobb a PC felgyorsítására?
A linux telepítő.
Komolyan: takarítani a CCleaner az egyik legjobb. Ez persze nem biztos, hogy gyorsítani fog. A rendszer újratelepítésével visszatér a kiinudlási sebesség, egész addig amíg megint tele nem szemeteled. Egy ponton viszont már csak a gépcsere segít.
PC felgyorsito program nem letezik baratom. Ki lehet takaritani ahogy Tengor irta, de ez csak a problema szonyeg ala soprese.
Gyors es megbizhato mukodest a Unix alapu rendszerektol varj.
Nincs ilyen program. Az operációs rendszer beállításait nem lehet általánosítani. Amennyi gép és oprendszer annyi beállítás! A felgyorsítást a Karbantartástól várj, mert hiába állítasz bármit, ha nincs karban tartva akkor lassú lesz!
A Beállítások, módosítások, Tweak... mint írtam az értéke függ a géped paramétereitől és ez inkább kisakkozás alapján működik. Aki türelmes annak is rengeteg idő míg optimalizálja a rendszert. Legtöbb esetben hibajavítások amik a rendszer gyengeségét javítják. Egy program sem képes lemérni a géped, hogy ahoz milyen beállítás menne!
Vannak megszokott beállítások, "gyorsító programok" amik a mára már jól ismert hibákat javítják ki, de az értékek beállítása eltérhet, így csak egy köztes megoldás.
Legjobb gyorsítás egy oprendszernél ha a mejelenítés beállításainál a teljesítmény irányába állítod. A videokártya beállításainál szintén, ezért is nem lehet az ilyesmit programra bízni.
Azért hogy írjak is programot...
Jv16PowerTools 2014
Ez az egyik legjobb karbantartó program és rendelkezik optimalizálás funkcióval is.
abban az esetben ha nem tudod mit csinálsz, minek mi a hatása/következménye akkor inkább maradj a rendszeres karbantartásnál, az sokat segít!
Volt itt az oldalon is egy kérdés a "gyorsítózásról" olvasd át lehet találsz érveket ,ellenérveket!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__3..
kép mégegyszer a beállításokról, nem látszott rendesen a szöveg:
Katapult. :)
Nekem eddig az vált be, hogy éveken át semmit nem uninstalláltam ÉS nem is telepítettem fel a legszükségesebbeken kívül semmit. A próbálgatásra, vagy a nem napi szükségletekre (játék) ott a Sandboxie. Kitűnően kiszolgál játékokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!