Windows 8.1-re frissítettem a Microsoft áruházon keresztül. Egy esetleges újratelepítés hogy működik?
-
Akár mindkettő út járható azokból, amit leírtál. Én a 3.-ra gondoltam, miszerint beszerezni a 8.1 telepítő lemezét. Mivel megvan neked a 8 és gondolom számlát is tudsz bemutatni róla - nem tudom, csak ez lenne a logikus - talán sokkalta olcsóbban kapsz 8.1-et. Talán a kereskedőt kérdezd meg, ahonnan származik a lemez.
-
De amúgy persze. Ha esetleg majd újra kéne valamikor rakni a gépet, felteszed a 8-at és ugyanúgy rá tudsz bármikor frissíteni a 8.1-re, hiszen az az ő frissítése. Ingyen jár hozzá, mint egy service pack. Mert végül is az.
-
És le is lehet akár menteni a gépedről a teljes 8.1-et. Egy esetleges 8 telepítése után közvetlenül frissíts a 8.1-re, esetleg csináld meg hozzá az összes rendszerfrissítést és készíts egy klónt a rendszer partícióról. Ezután már csak vissza kell töltögetni a 8.1-et olyan esetekben, ha újra akarod telepíteni a géped, vagy más gépet. A visszatöltés megvan néhány perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!