Sauke55 kérdése:
Valaki ajánlani egy olyan játék felvevő alkalmazást? Amivel 60 fps-el tudom játszani felvétek közben! Játék pl: Counter strike
Figyelt kérdés
Probáltam a fraps-ot csak azzal az a baj hogy felvétel közben csak 30 az fps-em.És még probáltam az Action-t is de az rossz szerintem :(...
Nagyon meg köszöném ha bárki irna rá egy vállaszt és ajánlana egy játék felvevő alkalmazást amivel 60 az fps-em
#videó #rögzitö
2014. ápr. 4. 17:43
1/5 anonim válasza:
Ha a Fraps-el 30, akkor a többivel még annyi se lesz.
3/5 anonim válasza:
2. Nak van igaza nem a programon múlik hogy Hány fpssel vesz hanem a géptől. Példa ha minecraftot a géped csak 30 fpssel futatja akkor a felvevő program nem tud felvenni 60 fpssel csak 30 al
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Válaszokat!
2014. ápr. 5. 11:52
5/5 GRAF612 válasza:
Hogyha a counter strike-t csak 60 fps-el tudod játszani akkor nem igazán mostani a géped a fraps igaz zabálja az fps-t viszont a bandicammal talán 45 fps tájékán lehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!