Mi lehet a gond?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Bizonyos gondok miatt, ma úgy gondoltam frissítem a Catalyst driver-t. AMD oldaláról letöltöttem a driver-t (nem a legújabbat, mert az még csak béta.) A régit uninstalláltam, neki akartam kezdeni az új telepítésének, de NSIS Error hibaablak jelent meg. Nem tudom telepíteni. A kártyám ASUS Radeon R9280X DC Top2. Felmentem az ASUS oldalára (Saját termékek oldalon)és töltöttem le onnan is drivert a kártyámhoz. Az viszont Zip formátumban volt fent, de nem engedte kicsomagolni. Azt írja ki, hyogy a tömörített mappa érvénytelen.
Így kénytelen voltam visszarakni a kártyához kapott lemezről a driver-t.
Mi lehet a gond, hogy nem tudom frissíteni?
Visszatérve a probléma gyökeréhez: pár napja észrevettem hogy nem tudok online filmeket nézni, mert ha megnyitom, akkor 1 percen belűl zöld lesz a kép és összeomlik a Shockwave Flash player. Azért is gondoltam hogy valószínűleg a Cata lesz a ludas. You Tube-on mindent tudok nézni vagy pl. RTL Most-ot is. Viszont minden naprakész a Flash bővítményeknél. Azért próbáltam a Shockwave Flash Playert frissíteni és a Jawa-t, de nem tudom, mert mielőtt véget érne a telepítése, meg se nyekken, lefagy úgy ahogy van. Játszani tudok mindennel, nincs gond azokkal.
Valaki megoldást? Ilyennel még nem találkoztam. Vírusirtást is végeztem, nem talált semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!