Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Csatolni kell egy aláírt...

Csatolni kell egy aláírt dokumentumot png, v . Jpg, v. jpeg-formátumba, hogy csináljam?

Figyelt kérdés
World-be tudom szkennelni, nem igazán értem, hogy hogy tudnám másképp csatolni....
2014. ápr. 2. 20:32
 1/4 Tengor ***** válasza:
Mihez kell csatolni? E-mailben? Ha szkennelted, akkor célszerű JPEG-be szkennelni, ha a színek nem fontosak, akkor szürkébe v. fekete-fehérbe.
2014. ápr. 2. 20:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Fel kell tölteni egy pályázathoz. Pont az a gondom, hogy nem tudom ,hogy kell más formátumba szkennelni, csak worldbe tudom. ???
2014. ápr. 2. 20:42
 3/4 Tengor ***** válasza:
Ezt már nézted? [link]
2014. ápr. 2. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Inkább a szkenner illesztőprogramját javaslom, mert egyrészt annak jobb az esélye a tényleges működésre (Pl. az én occó' Epsonom a halálért nem akart menni a Windowsos illesztőprogrammal), másrészt pedig hülyebiztosak, szépen elmagyaráznak mindent és van rajtuk "Minden automata" funkció is.

G.

2014. ápr. 2. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!