A ProShow Gold TELJES verzióját honnan tudnám beszerezni?
Ezen az oldalon megveszed. Ha feltétlen erre van szükséged és más nem jó és hajlandó vagy érte fizetni, akkor ez a legegyszerűbb formája. $70 ~ 15-16eHUF
de rendes vagy,köszönöm.
annyit még kérdeznék,hogy oké,hogy lehúzza a pénzt,de mi a garancia,hogy kapok is valamit ?
Hát garancia az nincs, de [link] ez alapján nem úgy néz ki, mintha tegnap alakult volna a cég. Szerintem rendes bejegyzett vállalatról van szó.
Egyébként ez olyan mint a tescoban az előre csomagolt hús. Sose tudod mit veszel, csak ha már hazavitted és kibontottad. Akkor meg már az istense bizonyítja be, hogy az eredetileg is romlott volt (lehet hogy korábban vettél egyet ami megromlott és felbontás után kicserélted, hogy reklamálhass) szóval érted a hasonlatot gondolom... :) Netes előre utalásnál mindig van némi rizikó. Lehet, hogy egyébként itthon is forgalmazzák a terméket (megfelelő haszonnal megemelve az árát) viszont fogalmam sincs hogy hol. Vagy még egy lehetőség: letorrentezed valahonnan teljes verzióba. (persze semmi rosszra nem akarlak buzdítani, csak megemlítettem mint alternatíva)
annnyira aranyosak vagytok,köszönöm a segítséget !
most előbb megpróbálkozom ezzel a linkkel,bár RAR fájlokkal nem tud mit kezdeni a gépem,már próbáltam,de nem nyit meg semmit.Csajként nem sok lövésem van ilyenekhez.
Ha ez nem jön be,akkor megveszem.
Muszáj,mert olyan effektek és slide show variációk,amik nekem kellenek, csak ebben a progiban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!