Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet az Adblock Plusz-al?

Mi lehet az Adblock Plusz-al?

Figyelt kérdés

XP 3. Firefox 25.

Adblock Plusz telepítve, és pár nap múlva mintha nem is volna fent. Leszedem, újratelepít és ugyanaz.

2014. márc. 31. 10:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egesz firefoxot torold,regisztracios bejegyzeseit is,rejtett es nem rejtett mappait is.Utana telepitsd ujra a firefoxot majd ugy rakd fel ra az AdBlock-ot. Jonak kell lennie!
2014. márc. 31. 10:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. márc. 31. 10:31
 3/11 anonim ***** válasza:
És ne a 25-öt telepítsd, hanem a 28-at.
2014. márc. 31. 11:03
 4/11 csacsi2 ***** válasza:

Nekem is volt a régi FF verzióval hasonló, de csak az eszköztárról tünt el és mindig újra meg kellett jeleníteni!

Ha már a Firefoxot frissíted, frissítsd a bővítményeket FlashPlayer-t, Java -t is!

[link]

2014. márc. 31. 11:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Flash playerben nem mindig a legujabb a legjobb.Nekem igen terheli a gepet is a legujabb.Prohatdveren ajanlotak egy verziot ami jol szuperal mar,jobb sokkal minden vele.

Java-t meg ha nem fontos szamodra fel se rakd...

2014. márc. 31. 13:50
 6/11 A kérdező kommentje:
Öreg gépem van. A 28-as nem fogja jobban terhelni?
2014. márc. 31. 14:13
 7/11 csacsi2 ***** válasza:
Nekem is öreg a gép, nem terhel jobban, sőt egyes verzióknál sokkal jobban működik!
2014. márc. 31. 14:40
 8/11 csacsi2 ***** válasza:

"Flash playerben nem mindig a legujabb a legjobb"

Csak annyiban másabb egyes régebbi verzióknál, hogy biztonságosabb! Sandbox-ban futtatja a videókat, ezt ki lehet kapcsolni akár csak egy öreg gépnél a hardveres gyorsítást!

"Java-t meg ha nem fontos szamodra fel se rakd"

ha nem teszed fel akkor rengeteg oldal nem fog megfelelően működni (statikus weblapok)!

2014. márc. 31. 14:46
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm ! Sokat segítettetek. Javát használom.

A gyorsasággal nem voltak nagy gondjaim idáig, mivel ismerem a gépem teljesítő képességét.

2014. márc. 31. 14:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Számomra eddig sosem hiányzott a java,kivéve nagyon régen mikor még chateltem.
2014. márc. 31. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!