Eddig működött de a korszerűsítés átka utol ért vagy?
Adott egy Dell precision M60as laptop amin Windows 7 Professional fut (32 Bit)
Minden remekül megy csak az aero és a videó-illesztőszoftver nem akar működni. A laptopban egy Quadro Fx Go 1000 (128.mb) videokártya van.
Windows XP Sp3mmal tökéletesen ment, leszedtem a szoftvert majd telepítettem de a windows7-nél akármelyik drivert szedem le hibát ir. próbáltam,hogy az Xps-drivert felteszem de azt irja, hogy A mutatott kép nem egyezik meg a tárolt objektummal vagy mi.
Ez mi a ló... ?
és honnan tudnám leszedni a videokártya illesztőprogramját,mert igy csak sima Vga-videovezérlőnek ismeri fel, ergó: Nincs képernyőkímélő és windows aero és pár programot se indít el,mert hiányzik a driver a kártyához. Valaki ötlet?
asddaasdda! Köszönöm a válaszát! :)
De valami még mindig nem az igazi..
1.Kép: Nvidia videokártya driver telepítettem:
2.kép:"A képernyőkímélő nem futtatható,mert újabb vagy Directx 3D-videókártyát igényel"
-Egy 128.mb videokártya nem elég? :O ...
3.Kép: Directx 11. telepítve!
4.Kép: Bár felvan telepítve az nvidia Driver továbbra is szabványos vga-ként ismeri fel a videokártyát és Direct-x is telepítve lett. Akkor most mi lehet a baj?
próbáld ki ezt a drivert :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!