Crysis 3 inditási gondok. Gyáriba vásárolok programot. De minek? Mikor játszani se lehet vele.
Figyelt kérdés
Ma vásároltam meg gyáriba a Crysis 3 progit. A telepitési utasitásokat követve,feltelepitettem az origint,készitettem egy fiókot,majd telepitettem a Crysist a megadott sorozatszámmal.Letöltött az origin hozzá valami frissitést. Majd inditanám az originből a játékot,beadja a Crysis képét középre,tölt egy kicsit és kilép. Miért?2014. márc. 28. 18:52
2/3 A kérdező kommentje:
Igen a gép megvan hozzá. Phenom 9950 4mag,4Gb memória,Radeon R7 250 Dx11,2 1Gb ram és Win7 64bit-es
2014. márc. 28. 19:07
3/3 Tengor válasza:
Neten van fenn sok tanács.
Milyen felbontáson szeretnél játszani?
Próbáld meg, hogy átnevezed a C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License mappát valami másra (törlést írnak, de biztos, ami biztos csak nevezd át) indítsd újra a gépet és úgy próbáld az Origint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!