Milyen játékokat ismertek amit ketten lehet játszani, de NEM hálózatba? Pl egy vezérlővel két karakter lehet irányítani.
Ehhez hasonló játékot keresek (ezt már végigvittük), jó történettel, kellemes játékmenettel és nem brutális hardverigénnyel. Grafika minősége nem számít, a játékélmény a lényeg. Fontos szempont, hogy nem egyedül játszok, hanem két személy irányítaná a játékot. Ez esetben pl az egyik karaktert én a billentyűzet egyik felével, a másik felével meg a barátnőm a másik karaktert. Kellemes kikapcsolódáshoz keresek játékot, szóval nem kell brutális játékmenet, nem vérre megy! :) Típus szerint, pedig jöhet bármi! (akció, horror, verseny, ügyességi) Régi játék is szóba jöhet, ha elfut virtuális gépen vagy emulátoron, esetleg dosboxal...
Tippeket előre is köszi!
Húú.. eszembe nem jutott volna! :)
A kérdést azért tettem fel, hátha valaki ismer olyat (és fejből tud mondani) ami jó és a kritériumnak megfelelő..
Lotus nem rossz (plána nosztalgiának) viszont nem nyújt hosszútávú szórakozást. A dyna blasterrel is hasonló a problémám. Inkább olyas valamit keresek aminek van JÓ története és ketten tudjuk játszani. De félek, hogy a kategóriájában egyedülálló a brothers...
hunted the demon's forge (ehez 2 gép kell)
heroes of might and magic 3-4-5-6
worms blast
worms reload
audisurf ebben van egér billentyű mód
sajnos én is rájöttem hogyha barátnőmmel akarok csak játszani akkor be kell lassan ruházni egy ps-re vagy xboxra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!