Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A GTA San Andreasban van...

A GTA San Andreasban van olyan garázs, amiben 4-nél több autót tudok tárolni? Vagy esetleg olyan, mint amilyen a Vice Cityben volt az autókereskedésnél, hogy több garázs egymás mellett.

Figyelt kérdés

2014. márc. 28. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
San Fierroban a benzinkútnál hármat tudsz szűkösen elrakni. Másik nem jut eszembe, rég játszottam.
2014. márc. 28. 14:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Ott akár 4 is elfér, bár akkor körülményes a ki és beállás. De én azt kérdeztem, hogy 4-nél több autót hol tudok.
2014. márc. 28. 14:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hangár
2014. márc. 28. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocs félreértelmeztem. Amúgy tényleg a hangár is van még.
2014. márc. 29. 00:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Hangárt is néztem, de ott is csak max 4 járművet enged berakni, pedig mekkora benne a hely. Ez így elég nagy kicseszés.
2014. márc. 29. 14:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy még tudsz, ha közel állsz meg a garázs ajtóhoz, kiszállsz, felnyílik az ajtó, beugrasz a kocsiba és behajtasz. Ezen kívül a játék fájljaiba kell turkálni, hogy több férjen. Vagy több garázsban tartod őket. Minek akarsz ilyen sok autót tárolni?
2014. márc. 29. 14:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Az a kiszállok és utána gyorsan be módszer se működik mert akkor, eltűnik az egyik autó. Szóval akkor ezek szerint csak valami móddal lehetne megcsinálni?
2014. márc. 29. 15:38
 8/8 NFS ***** válasza:
Tartsd nyitva az ajtót, és told be a kocsit. Nekem működött.
2014. márc. 30. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!