A NOD32 vírusirtó programot nem fizetett, hanem hackelt licensszel használom, ezért megbüntethetnek?
Figyelt kérdés
Leszedtem netről a progit és fél évente szedek hozzá új felhasználónevet és jelszót. A mostani például 2015-ig érvényes. Ennek lehetnek következményei vagy nem követik annyira figyelemmel? Naponta frissíti a programot...2014. márc. 26. 21:15
1/9 anonim válasza:
A hackelt virusirtokat nem neveznem virusirtonak...
2/9 anonim válasza:
Hát nem fognak megdicsérni érte, ha kiderül. Szerencsére magánszemélyeket nem nagyon ellenőrizgetnek, de azért jobb, ha vigyázol. Minden szoftverre van ingyenes alternatíva. Használd inkább az Avast! Free-t. Éves licenszt kapsz, és ezt minden év lejárta után megújíthatod.
3/9 A kérdező kommentje:
A felhasználót netről szedem hozzá, nem tudom hackelt-e de fél évig bírja míg más csak 1 hónapos triálokat talál. Egyébként minden vírust megtalál, havonta csinálok vírusirtást vele. Teljesen jól működik. ESET NOD 32 antivirus a progi neve.
2014. márc. 26. 21:20
4/9 A kérdező kommentje:
Az avast mindenért szólt, sokat játszok steamen és minden második játékom letiltotta, illetve a torrenteket is pedig ncore-rol szedtem őket.
2014. márc. 26. 21:21
5/9 anonim válasza:
Azzal nem érsz sokat,illetve semmit.Hamar ki is lövik azt a bizonyos felh.nevet és jelszódat.
Vírusok terén meg Ne csodálkozz majd semmin,befog jutni az is amit eredetileg a NOD kivédene.
Rendes magazinos kóddal használd (sg.hu fórumon mindig ki írják amit be kell regizni ESET oldalán és küldik emailedre az aktuális felh.nevet és jelszót ami eredeti és általában 1-2 hónaponként kell ezt megcsinálni.2percet rá lehet erre szánni) vagy vásárold meg!
6/9 anonim válasza:
Az korrekt.. ha havonta csinálsz vírusirtás, és havonta talál is vírust, akkor már komoly gondok vannak szerintem. Egy vírusirtó akkor jó vírusirtó, ha eleve be se engedi a vírust. Vagyis nem lenne mit megtalálni. xD
7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem vagyok informatikus zseni :D. Azt mondják ez az egyik legjobb vírusirtó, adtak hozzá egy weboldalat ahonnan tudom aktiválni ha lejárna.
2014. márc. 26. 21:25
8/9 anonim válasza:
Jó védelem,de nem úgy ahogy te használód,illetve egyesek akik még mindig nincsenek tisztába a dolgokkal.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megcsináltam ezt az SG fórumosat, küldték a névre szóló licenszet. Május 5-ig jó. Átírtam, aktiváltam de semmi új nem történt. :D De legalább ez tuti legális és megbízható.
2014. márc. 26. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!