Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik Microsoft Office...

Melyik Microsoft Office verzió jó nekem? (Processzor)

Figyelt kérdés

Valahol olvastam, hogy a legújabb Office verzióhoz, ugyan úgy, mint a Windows 8.1-hez is kell már SSE2 támogatás a processzorhoz.

A probléma az, hogy nekem a processzorom nem támogatja az NX, PAE, SSE2 kombó közül az NX-et és az SSE2-t sem.

Tehát Windows 8.1-et sem tudok futtatni, ezért Windows 7-et használok.

Arra lennék kíváncsi, hogy melyik (melyik évben készült) kiadást tudok még használni.

Office 2007 azt már régebben kipróbáltam, újabb verzióra gondolok.

2014. márc. 25. 20:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Azért Microsoft Office, mert pár éve még ezt tanultam ECDL-en, és van vagy 7 vizsgám belőle.

Maradok a jól beváltnál annak ellenére, hogy a Microsoft, mint cég nem igazán szimpatikus.

2014. márc. 25. 20:44
 12/15 A kérdező kommentje:

Ezek szerint Office 2010 még jó lehet nekem is.

Kérdést továbbírom:

A 2010-es MS Office és a legújabb között van valami égbekiáltó fejlesztés?

Ha úgy döntenék, hogy váltok a legfrissebb LibreOffice-ra, az mivel tudna többet nyújtani, mint az MS Office 2010.

2014. márc. 25. 20:56
 13/15 anonim ***** válasza:

LibreOffice a Windows 95-től, Word 97-en át az MSOffice 2010-ig mindent megnyit, minden formátumra ment, kompatibilis mindegyikkel. És ingyenes. Évek óta LibreOffice-t használok, pl. az Impress-szel készült és Word 2003-ra mentett "Power Point" meg sem különböztethető vetítésnél.

[link]

2014. márc. 26. 00:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Ezt a két fájlt kell letölteni.

[link]

2014. márc. 26. 00:07
 15/15 A kérdező kommentje:

Microsoft Office 2010 mellett döntöttem.

Köszönöm a válaszokat.

2014. márc. 27. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!