Melyik Microsoft Office verzió jó nekem? (Processzor)
Valahol olvastam, hogy a legújabb Office verzióhoz, ugyan úgy, mint a Windows 8.1-hez is kell már SSE2 támogatás a processzorhoz.
A probléma az, hogy nekem a processzorom nem támogatja az NX, PAE, SSE2 kombó közül az NX-et és az SSE2-t sem.
Tehát Windows 8.1-et sem tudok futtatni, ezért Windows 7-et használok.
Arra lennék kíváncsi, hogy melyik (melyik évben készült) kiadást tudok még használni.
Office 2007 azt már régebben kipróbáltam, újabb verzióra gondolok.
Azért Microsoft Office, mert pár éve még ezt tanultam ECDL-en, és van vagy 7 vizsgám belőle.
Maradok a jól beváltnál annak ellenére, hogy a Microsoft, mint cég nem igazán szimpatikus.
Ezek szerint Office 2010 még jó lehet nekem is.
Kérdést továbbírom:
A 2010-es MS Office és a legújabb között van valami égbekiáltó fejlesztés?
Ha úgy döntenék, hogy váltok a legfrissebb LibreOffice-ra, az mivel tudna többet nyújtani, mint az MS Office 2010.
LibreOffice a Windows 95-től, Word 97-en át az MSOffice 2010-ig mindent megnyit, minden formátumra ment, kompatibilis mindegyikkel. És ingyenes. Évek óta LibreOffice-t használok, pl. az Impress-szel készült és Word 2003-ra mentett "Power Point" meg sem különböztethető vetítésnél.
Ezt a két fájlt kell letölteni.
Microsoft Office 2010 mellett döntöttem.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!