A windows 7 enterprise meddig érvényes?
microsoft toolkit 2.5.1 progival aktiváltam és valaki azt mondja csak egy évig jó és utána aktiváljam újra
igaz ez?
Microsoft Toolkit
A Microsoft Toolkit Office és Windows VL kiadásokat aktiváló program.
Activator/Tool Selection
Itt lehetőséged nyílik az aktiválási folyamat automatizálására, így elég mindössze egyszer aktiválni és a továbbiakban az aktiválás automatikusan megismétlődik az alábbiak szerint:
AutoKMS: indításkor és 24 óránként egyszer újra aktivál;
AutoKMS Custom Task: ennek a telepítésével a feladatütemező segítségével konfigurálható, hogy mikor aktiváljon újra;
KMS Server Service: KMSEmulator-t telepíti Windows szolgáltatásként, mely a rendszer indításakor feláll és folyamatosan fut és a hálózatra csatlakoztatott további számítógépeken lévő Windows és Office aktiválására használható.
Szerződésed mennyit ír?
Ne lopj!
Product Key : 33PXH-7Y6KF-2VJC9-XBBR8-HVTHH
Validity : Valid
Product ID : XXXXX-918-5000002-85131
Activation ID : ae2ee509-1b34-41c0-acb7-6d4650168915
Edition Type : Enterprise
Description : Windows 7 Enterprise Volume:GVLK
Edition ID : X15-39166
Key Type : Volume:GVLK
Crypto ID : 170
A kérdés akkor lenne igazából jogos ebben az országban, ha keleti árakon nyomatná a Microsoft a szoftvereit... én ugyan megvettem, de nagyon drága rendszer ahhoz képest, hogy mennyi fejfájást tud okozni 2014-ben.
Ráadásul egyetemisták azt, amit én 38 ezer körül vettem, 11-ért vehetik meg... na ez az abszolút arctalanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!