Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit jelent a Firefox következő...

Mit jelent a Firefox következő hibaüzenete és hogyan oldható meg? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Az oldalon a parancsfájl dolgozik, illetve nem válaszol. Megállíthatja most a parancsfájlt, vagy folytathatja, hátha befejezi a működését.

Parancsfájl: [link]

Sajnos nem értem mi akar ez lenni.

2014. márc. 25. 19:39
 1/1 csacsi2 ***** válasza:

Weboldalon lévő parancsfájl lefagyott. Frissítsd a weboldalt és újraindul.

Ezt átalában hibás bővítmények (kiegészítők) okozzák. tiltsd le ami szükségtelen.

melyik firefox verzió van fent? régebbi verzióval nálam is sűrün előfordult, ha sokáig minimalizáltam a böngészőt.

Mindenféle képpen Frissítsd le, ill. frissítsd le a JAVA -t és a Flash player-t is!!!

[link]

Régebben utánanéztam, hogyan lehetne ezt az üzenetet semlegesíteni. lényege, hogy meg kell növelni a várakozási időt, de már nem nagyon emlékszem melyik speciális beállítást alkalmaztam akkor...

Címsorba írd be: about:config

szűrésbe a kifejezést és állítsd be.

accessibility.delay_plugin_time

értékét növeltem 5000 -re.

Majd

accessibility.delay_plugins

false -ra állítottam

Frissítéseket végezd el, a jelenlegi verziónál nem tapasztaltam hasonlót!

2014. márc. 25. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!