Normális, ha 90 folyamat fut a gépemen?
2,5 giga ramot használnak, és kb. 5% processzort átlagban.
6 giga ram mellett nekem tök8, de azért kíváncsi vagyok, másnak hány megy a gépén.
Nekem 7 felesleges, háttérben futó program + böngészővel együtt: 42.
Felesleges szolgáltatásokat kikapcsolhatod + olyan programokat ami feleslegesen futnak a háttérben (automatikusan induló) pl java quick starter...
Tengor: Na igen, az agyon szarozott Linux... ;)
#4-es voltam
#5, mi a probléma? Engem spec nem zavar a 185 folyamat, ha egyébként működőképes a gép. (igazából a 3 év alatt most néztem meg, hogy mennyi folyamat fut, csak úgy kíváncsiságból)
Egyébként a kérdező nem írta milyen oprendszert használ.
Win 7 Ultimate 64.
Egyébként írtam, csak kíváncsiságból. Gyakran feladatkezelőzök, mert saját magam is írtam néhány programot, és megnéztem az erőforrás-felhasználásukat.
Aztán így látom, hogy mennyi megy mellette. Régen, XP-n még csak 70 volt. Bár igazából nem érdekel, nincs az a program, ami manapság a 2,8 GHz-es két magos proci mellett( ultra highon azért csak nem megy minden), kihasználja a maradék 4 giga ramot.
"nincs az a program"
kis idővel lesz olyan is :D sőt ha jobban belegondolok...
De lehet csak én vagyok ennyire maximalista, hogy ami nem kell az ne fusson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!