Szerintetek melyik a legjobb virusirto manapság?

1. AVG
2. VIPRE
3. KASPERSKY
4. AVAST
5. ESET (NOD 32)

Avira Antivir Personal
nekem olyan van szerintem nagyon jó,előtte NOD32 volt ami nagy sz*r volt,de a NOD32-töl a panda a legrosszabb,annyi vírust beengedett...ááááá nagyon rossz volt
volt még AVG az egész jó volt
volt még NORTON az is egy nagy rakás sz*r
volt még AVAST na az nekem nem csinált semmit...
KASPERSKY nincs de nagyon lassítja a gépeket,de úgy tudom hogy ÓRIÁSI biztonságot ad!!

A NOd32 egy nagy rakás sz@r, ráadásul még jó drága is ha valakinek annyi IQ-ja marad, hogy képes pénzt kidobni érte. Nem feledjétek ugyanis, hogy amitől egy virusölő nem kap vírust, nem jelenti azt, hogy nincs. Én mindenkinek fizetésesek közül a Kaspersky-t tudom ajánlani, egyetlen problémája, hogy borzalmasan lassítja a gépet, de nagyon komoly védelmet jelent. Ha viszont ingyenest akarsz, akkor egyértelműen az Avast viszi a prímet. Nagy előnyei közé tartozik, hogy egy nap többször is frissíti magát, és hogy pl azt is be lehet állítani, hogy képernyőkímélő futása alatt keressen, amikor amúgysem használod a gépet.
Ellenben nincs olyan virusírtó, ami minden vírust felismerne, sem a Nod, sem a Kaspersky, sem az Avast. Ezért ezek mellé még mindenképp ajánlott egy Spyware Terminator, vagy inkább Ad-aware telepítése és mindenképp szükség van egy tűzfalra is.

A security tool az amga a vírus te eszelen válaszoló!!
Az egy trójai féle vírus. Nekem nod 32-esem van és nekem bevállt 100%-osan :)

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 01-23 18:22
bár ilyen egyszerű lenne..
Rengeteg programmal találkoztam már szakmámbók kifolyólag. Ingyenesek közül a kaspersky ingyenes verzióját ajánlanám, valamint az AVG-t
Fizetősök közül csak is avira.
programozó voltam
34/FF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!