Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A VHS lejátszóba ha beteszem...

A VHS lejátszóba ha beteszem a kazettát, akkor a kép ugrál. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Alig pár hete van meg újonnan és hogy ma betettem egy kazettát akkor ugrál egyfolytában a kép. És nem csak egyel csinálja ezt. Amikor beakarom tenni akkor valamit lehet érezni hogy egy kicsit nehezen lehet betenni és lejátszáskor néha lehet hallani a szalag hangját hangosan. És amikor ki veszem akkor egy fura hangot jelez majd kiadja. Mi lehet a gond?

2014. márc. 23. 21:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mondja ezt a látnok, aki messziről is belelát. Újratelepíteni esetleg nem kell...?
2014. márc. 24. 16:47
 12/15 A kérdező kommentje:
az nem létezhet hogy mindegyik szalaggal gond lenne, hiszen előtte hibátlanok voltak, amióta betettem azt a piszkosat, azóta ilyen. egyébként apróhirdető oldalról rendeltem meg, garancia nincs hozzá
2014. márc. 24. 17:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Amit beraktál régi szalagot bekoszolta a fejet m1x mondom meg kell tisztíttatni
2014. márc. 24. 17:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha piszkosat tettél bele, az tisztításgyanús. Ha nincs garancia, marad a csavarhúzó. Utána fültisztító pálcika + etil alkohol.
2014. márc. 24. 17:36
 15/15 A kérdező kommentje:
értem. nagyon köszönöm az eddigi segítségeket ! :)
2014. márc. 24. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!