Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van ilyen videóvágó program?

Van ilyen videóvágó program?

Figyelt kérdés

Olyan videóvágó programot keresek amivel egy videó eltudok vágni több részre , vagy kivágni belőle egy részletet ami nem kell és a maradék kell vagy épp fordítva hogy kivágok valamit ami nem kell bele. Lehetőleg valami egyszerű program legyen mert nem vagy egy nagy számítástechnikai guru, ja és magyar legyen minden képen és teljes verzió, ne keljek cracceklni se csak simán telepíteni aztán kész :)

Ha van ilyen kérek szépen linket is honnan tudok leszedni, googleba nem találtam semmit ami nekem jó lenne. előre is köszönöm a segítségeket!

2014. márc. 21. 14:17
 1/5 anonim válasza:
Windows Movie Maker (nagyon alap)
2014. márc. 21. 15:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Windows Movie Maker az egyetlen program ami nem jó a gépemen. ha újra telepíttetem a az egész gépem akkor is max csak 1szer tudom használni és utána már nem...
2014. márc. 21. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha tudsz angolul, akkor kipróbálhatod a Pinancle Studio-t. Nem találtam jobb free letöltést, de szerintem ez is megteszi: [link]

Ha az ember egyszer belejön, nagy hasznát veszi!

2014. márc. 24. 13:34
 4/5 A kérdező kommentje:
nem tudok angolul.
2014. márc. 27. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor pedig, ezt töltsd le: [link]

Ez full magyar. Úgyhogy, ezzel már könnyű dolgod lesz! :)

2014. márc. 27. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!