OKsa kérdése:
Ezen a gépen elmenne a CS:source?
Figyelt kérdés
Videó kártya: Intel(R) 82915/GV/910GL Express Chisper Family
Proci: Intel pentium 2.80 GHZ
Ram: 1.50 GB ddr2
2014. márc. 20. 13:50
1/8 anonim válasza:
Amennyiben a videókarid direct x9 támogatott minden mennyiségben! :)
2/8 A kérdező kommentje:
direct x10 em van
2014. márc. 20. 13:56
3/8 anonim válasza:
Akkor igen és nyomj kérlek egy zöld kezet.
4/8 anonim válasza:
nyomtam neked egy zöldet miszter névtelen :D
5/8 soccerway válasza:
Ha el is indulna, akadna szépen az biztos
6/8 anonim válasza:
mért akadozna? 2004 es kiadású játék . a srácnak meg akörüli a konfigja is ..proci bőven meg van neki . memória is vga-ra csak dx 10 et írt de mivel egy integrált 64 megás vga-n is elindul így valószínűleg ha legbutább dx 10 es vga-ja van akkor is bőven menni fog a játék magasabb beállításokon .
7/8 soccerway válasza:
directx 10-et írt, gondolom csak telepítve van neki. Ez van a gépébe: Intel(R) 82915/GV/910GL Express Chisper Family tehát egy gma 915 ami hulladék. Ezen folyamatos játék nem lesz amíg nem rak bele egy kártyát. 10 fps-t meg nem mondanám játszhatónak.
8/8 anonim válasza:
az alaplapi integrált az tényleg nem elég egy f**s .de én az alatt hogy azt írta dx 10-m van én diszkért videó kártyára gondoltam . a kérdező sem tudja magát ki fejteni rendesen ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!