Melyik modellező programmal kezdjek el 3D-s animációkat készíteni?
Figyelt kérdés
Hallottam már a Blender-ről, Autodesk, 3D s max programokról. Aki esetleg jártas az animációkészítésben, leírná hogy hogyan érdemes elkezdeni ezzel foglalkozni, és hogy mivel jár ez? Idáig főleg videókat csináltam Sony Vegassal, majd később Adobe premiere pro-val. Most hogy lett egy kicsit több időm, el akarok kezdeni 3D-s animációkkal foglalkozni.2014. márc. 19. 18:09
11/12 anonim válasza:
Nem kell hozzá suli (persze ha ingyenes, nem árthat). Ezek a maya/max tanfolyamok drágák és nem leszel okosabb. Rajzolnod kell (gesture drawing főleg), ismerned kell a szoftvert és a kreativitás sem árt.
Szerintem egy gyenge animációt tudsz majd csinálni. Azért mondom, hogy gyenge, mert megtanulni a szoftvert használni, modellezni, anyagokat elkészíteni stb sokáig tart... És akkor még ott van az animáció elkészítéséhez szükséges toolset-ek. Eleinte nem lesz szép amit csinász, de mindig csak jobb lesz ha csinálod.
12/12 anonim válasza:
Én pár hónapja kezdtem foglalkozni az animációval és én a blendert választottam. Jól lehet vele dolgozni. Kezdésnek azt ajánlom :D
sok sikert hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!