Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kékhalál, leállások stb?

Kékhalál, leállások stb?

Figyelt kérdés
Mostanában (1-2 hete) vmi baj van a gépemmel, ha wowozok, néha kidob WoWerrorral, a google chrome sokszor leáll, vagy nem működik (összeomlik a flash vagy oh snap! hibát kapok) ezenkívül már többször kékhalált is kaptam...de 1-2 héttel ezelőtt semmi ilyesmi nem volt. Vírust nem találtam. Mi lehet a probléma?

2014. márc. 19. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt innen senki nem fogja megmondani mi a probléma.Töltsd le a BlueScreenView nevű kis programot.Ami majd a legközelebbi kék halálnál pontosan megmondja mi okozta és mit kell csinálni.Valamint van olyan lehetősége is hogy keres az interneten.
2014. márc. 19. 17:13
 2/7 A kérdező kommentje:

a program szerint 1 kékhalálom volt a dxkrnl.sys és 3 az ntoskrnl.exe miatt ( a legutóbbi is) utánanézek ennek

egyébként több program is hibát jelez most ha el akarom indítani, egyre jobb

2014. márc. 19. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor itt nagy gáz lesz.Lehet nem fog majd bebootolni a gép.Az Ntoskrnl.exe hiányzik ezt fogja kiírni.Persze nem vészmadárkodom.Ha van lehetőséged csinálj egy Windows javítást.Hátha helyrehozza.Amenyiben ezt hozza ki hibának.Mármint a Ntoskrnl.exe-t.
2014. márc. 19. 17:43
 4/7 A kérdező kommentje:
windows javítás? egyébként volt kb 48 opcionális frissítés az updateben, azokat feltettem, nem tudom jelent-e vmit
2014. márc. 19. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem az gond volna.Megsérülhetett a boot.ini.Persze ez is csak találgatás.Esetleg visszaállíthatod egy korábbi időpontra a Windowst ha be van kapcsolva a figyelés.Vagy Windows telepítőlemezzel javítás.
2014. márc. 19. 18:08
 6/7 A kérdező kommentje:
a telepítőlemezen sajnos csak installálás van, megnéztem, a restore meg lehet nincs bekapcsolva, vagy időpont nem lett létrehozva, mert csak mára van egy, ami alatt critical windows updatet ír, szóval lehet, hogy mégis volt vmi fontosabb frissítés
2014. márc. 19. 18:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ha ragaszkodsz ehhez az elmélethez akkor töröld le azokat a frissítéseket.Távolítsd el.
2014. márc. 19. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!