30 napos programok fájlok törlése hogyan?
Melyik fájlot , hol keressem ha egy "30 napos programot" újra szeretném telepíteni és futtatni a gépen?
Van nekem egy programom, aminek lejárt a 30.-napja és nem működik. Töröltem a gépről , és újra telepítettem, de valami rejtett fájl maradhatott a gépen, mert tudja, hogy telepítve volt, és lejárt a 30 nap próbaverzió....
Sajnos a runasdate program nem működik...
Milyet ötletet tudtok mondani ami működik is...
Ezer megy egy helyen lehet. Nem is biztos, hogy fájl, lehet, hogy egy registry bejegyzés.
Extrém esetben akár a géped ujjlenyomatát is letárolhatják és az alapján regisztrálják a 30 napos használatot.
Az esetek nagy százalékában a Registry-ben tárolódik el az első telepítéskor, majd íródik felül a próbaidő lejártakor egy bizonyos adat. A csalafintaság az, hogy olyan néven általában, amiről nehéz kideríteni, hogy ahhoz a programhoz tartozik. Minden indításkor ezt ellenőrzi az ilyen program.
Egyes esetekben segíthet a rendszer visszaállítás (a próbaverzió telepítését megelőző időpontra), de akkor sajnos minden más is visszaáll, ami azóta volt telepítve (programok, frissítések stb., az egyéb adatfájlok -.doc, képek, zene, film- kivételével).
Még esetleg megbízható Registry mélytisztító programmal lehet próbálkozni, de ha nem értesz hozzá eléggé, kitolhatsz magaddal.
Természetesen egy oprendszer újratelepítés egyből megoldaná a kérdést, de nem hinném, hogy ez a célravezető megoldás.
Iobit Uninstaller az állítólag mindent letöröl a programból.
De még nem töröltem vele 30 napos programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!