Slider15 kérdése:
Valami program amivel ki lehet játszani az ilyen mobilos kérdéseket? Ilyenre gondoltam : file:///D:/survey. Png
Figyelt kérdés
2014. márc. 17. 15:08
1/9 anonim válasza:
Tessék, itt egy pont erre való program:
file://C:/lolbazze.exe
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !
2014. márc. 17. 15:50
3/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem de az irja ki hogy az oldal nem található
2014. márc. 17. 15:53
4/9 tabaki válasza:
XD
Lökött! A saját gépeden lévő képet linkelted be, erre 15:36 csinált egy ugyanilyen viccet. Nem volt gyanús a fájlnév?
5/9 A kérdező kommentje:
Bocsi rossz adatot adtam meg ezt írd be és megtalálod : [link] a kép kicsivel a videó alatt van még egyszer bocs !
2014. márc. 17. 16:05
6/9 A kérdező kommentje:
Na és lehet hogy nem figyeltem oda de te hogy jössz ahhoz hogy ilyeneket irj gondolom te is voltál már figyelmetlen "lökött" !
2014. márc. 17. 16:08
7/9 anonim válasza:
Nem tudod kijátszani, pénzlehúzásra megy az összes. Felejtsd el inkább ezeket és lépj tovább, keress más alternatívát.
8/9 tabaki válasza:
Hajaj, de hányszor! Igyekeztem nem túlságosan sértő kifejezést találni, nem gondoltam volna, hogy a lököttet a szívedre veszed. Bocsánat! Egyébként meg szívleld meg 16:29 szavait, ez a helyzet.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek kár hogy nincs ilyen !
2014. márc. 18. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!