Hangerősítő programot tudtok nekem mondani, ami ingyenes?
Letöltöttem a Leasoft Sound Booster nevű programot, nagyon bevált, csak kár hogy nem ingyenes.
500%-ig erősíthető vele az alap hang.
Ehhez hasonlót ami ingyenes, tudtok mondani?
Ingyenes, korlátlan erősítési lehetőséggel :)
ezek már ingyenes Letasoft Sound Booster programok!
Az elsőnek mondanám: a GoldWave nem ingyenes (tapasztalatból tudom, mert hosszú évek óta ezt a programot használom).
Ha meg akarod nézni, mennyiért lehet a licencet megvenni, itt megnézheted: [link]
Ráadásul ez nem egy hangerősítő, hanem hangszerkesztő program. Lehet ugyan vele korlátozott határok között a hangfájl hangerejét növelni, de egy bizonyos határon túl már torz lesz a hang.
A hangerősítő nem a hangfájl hangerejét növeli, hanem a hangkártyád hangerejét erősíti. Pl. nálam a DFX Audio Enhancer ad némi plusz hangerőt. Vagy rá kell csatlakoztatni a hangkártya kimenetére egy külső erősítőt, az erősítőre megfelelő hangfalakat és meg van oldva.
Ha csak MP3-at akarsz erősíteni, arra az MP3Gain is jó:
Sziasztok!
Köszi a hozzászólásokat!
Nekem olyasmi kellene mint a sound booster program. 500%-ig erősíthető vele az alap hang. Csak ne legyen fizetős, és tudjon a filmeken, ill. az mp3 számokon erősíteni....
Igen ez így van! Akkor úgy fogalmaznék, hogy olyan hangerősítő programot keresnék, ami az egyébként is halk számokat, és zenéket fel tudja nagyoooon erősíten, úgy, hogy normálisan lehessen hallani...
Sajnos a vlc media player nem a legjobb. Hiába erősíthető fel 400%-ra az egyébként is halk dolgok épp, hogy érthetőek.
Rá segítettem a sound boosterrel , akkor már jól működött a dolog.... :) Valami ilyesmit keresnék mint a sound booster.
A GoldWave némely típusú filmekből ki tudja olvasni a hangot, azt fel is erősíti, de hangfájl formátumban (mp3, wav, flac, ogg, stb.) menti el.
Ezt az elmentett hangfájlt a VirtualDub programmal egyszerűen be lehet integrálni a filmbe.
Amely filmekből a Goldwave nem tudja kiolvasni a hangot, azokból a VirtualDubbal ki lehet menteni, a GoldWave programmal fel lehet erősíteni olyan hangerőre, amilyenre csak akarod (hagyjuk a százalékokat, mert annak semmi értelme), utána a felerősített hangfájlt a VirtualDub-bal
integrálni lehet a filmbe.
Ha a The Pirate Bay oldalán rákeresel a GoldWave programra, megtalálhatod az 5.67-es verziót, amely tudja azt, amire neked kellene. Ha mp3-ba is szeretnél vele menteni, akkor le kell valahonnan töltened a lame_enc.dll fájlt is, melyet a GoldWave program telepítési könyvtárába be kell másolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!