Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik működő ps4 emulátor?

Atesz43 kérdése:

Létezik működő ps4 emulátor?

Figyelt kérdés

Vagy ha nincs szerintetek lesz majd?

Ha van rendszerkövetelményt is írjatok :)

#PlayStation 4 #ps4 emu #ps4 emulator
2014. márc. 14. 21:40
1 2
 11/17 anonim válasza:

Lesz, legalábbis azt írták, hogy megoldhatóbb, mint a ps3.

[link]

[link]

2014. aug. 10. 18:34
 12/17 rozinkaadam válasza:
Nem biztos hogy működik: [link]
2014. szept. 23. 19:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Azért durva, hogy ps4emus.com-os linken a screenshot-oknál rögtön az első kép az Titanfall, ami meg se jelent PS4-re. :D
2015. szept. 8. 13:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Jó vicc, hogy a PC alulmarad a PS-hez képest :D (Kiváncsi vagyok a kedves válaszolók közül ki milyen informatikai végzettséggel rendelkeznek)

Megsúgom PC-ben is lehet APU de mindig alulmaradnak a CPU&GPU párossal szemben. A PS-ben elsősorban a költséghatékonyság miatt használják. (más oka is van de ez az egyik legfontosabb)

Az ok amiért nincs PS emulátor mert a SONY (Az MS-is) foggal körömmel védi a piacát. Ugyanezért jelennek meg PS (meg XBOX) exclusive játékok. Valamivel rá kell venni az embereket, hogy konzolt vegyenek. Annak aki nem hiszi, hogy játékban is jobban teljesít egy PC nem csak nyers erőben az nézzen nyugodtan 1-2 gameplayt. Mikor egy PS4 árában lévő PC lényegesen szebb grafikát vagy magasabb FPS számot produkál.

Sajnos nincs emulátor és nem is lesz amíg az adott generáció még pénzt hozhat a konyhára.

Személyes vélemény:

A konzol annak jó aki nem akar monitort venni... ja bocs a PC is ráköthető TV-re, Szóval egyetlen ok marad (ami nem a sznobság) a PS/XBOX exclusive játékok ;)

2017. ápr. 22. 15:04
 15/17 mittomén2000 válasza:
[link] ez valódi weboldal akkor vagy nem mert nem tűnik hamisnak!!!!!!!!!!!!!!
2017. máj. 14. 23:46
 16/17 anonim válasza:

[link] Egy rohadt nagy kamu.

Arra vesz rá, hogy pénzes sms-t küldj. Csak akkor tudnád elvileg letölteni a progit. Nyilván nem csináltam végig, hanem egyből bejelentettem, mint negatív oldal. Remélem nem dőlnek be neki sokan...

2018. jún. 9. 12:44
 17/17 anonim válasza:
14 es,Vagy aki zsido es nincs penze 250 ezeres gepre ami hozza a ps teljesitmenyet. Igen lehet mondani hogy van olcsobban is de akkor az elso munkanapjan eszre lehet venni hogy melyik alkatreszen sporoltak. Inkabb veszek 80ezerert pst negyed annyi helyet foglal gyors kenyelmes vezerlo. Nekem igy az egyszerubb
2020. febr. 2. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!