Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell egy laptopra...

Hogyan kell egy laptopra feltetelepíteni a windows xp-t mert betettem a cd-t de nm csinal semmit es nm tudom hogy mit kell csinalni segitenetek?

Figyelt kérdés

2014. márc. 14. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérj meg rá valakit.
2014. márc. 14. 19:34
 2/5 anonim válasza:
Elsőnek van igaza, de ha nincs a közelben olyan ember aki "ért ehhez" akkor mondom, hogy szerintem mi a gond. Bekapcsolás amikor kiadja a gyártó lógójával egy képet (még a boot elött) alul írja, hogy hogy tudsz belépni a boot menübe (általában del, vagy f12) belépsz szépen és beállítod, hogy elsőként a CD/DVD-romról próbáljon bootolni, ha ez megvan, akkor CD be, gép újraindítás és fekete kijelzővel ki kell írnia, angolul, vagy magyarul, hogy a "CD-ről való futtatáshoz nyomjon meg egy gombot" ( vagy ennek az angol megfelelője) ezek után már csak olvasni kell tudni.
2014. márc. 14. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Persze aztán lesz még pár kérdésed, mert a windows telepítése után még sok minden nem fog rendesen működni, mert a megfelelő drivereket is fel kell telepíteni.

Ha még nem csináltál ilyet akkor kérj meg inkább valakit aki már csinálta és valamennyire ért hozzá.

2014. márc. 14. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom telepítettél-e már xp-t? Akkor a boot sorrendet ismered...stb...

Ha tudod a menetét, akkor SATA driver hiánya is lehet az ok, azért nem kéri hogy nyomj meg egy gombot...

2014. márc. 14. 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:

A windows telepítése :

-CD-t betesz,gépet kikapcsol,

-gépet bekapcsol,gép megkérdezi : telepítünk ?

- ha igen,nyomjon meg egy gombot,-megnyomsz egy gombot,

-és már megy is föl az új win

2014. márc. 15. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!