Ha megszűnt az MSN akkor hogyhogy be tudok lépni és tudom még használni?
Figyelt kérdés
Moovie Maker miatt telepítettem a Windows Live Messenger 2013-at és csak úgy mondom megnézem mit csinál ha be akarok lépni és be engedett az msn fiókomba... ugyan úgy fent volt mindenki a partnerlistán csak épp mindenki offline volt...2014. márc. 14. 18:36
1/2 A kérdező kommentje:
vagyis bocsi a Windows Live Messenger 2012-t
2014. márc. 14. 18:43
2/2 anonim válasza:
igen én is megnéztem múltkor és én is be tudtam lépni..
csak sajnos az az a verzió amit elb*asztak..
én mint laikus, józan paraszti ésszel olyanra gondolok, hogy az már nem azon a szerveren volt, mint az elődei, talán ugyanazt használja, mint a skype és azt nem állították le.. vagy ilyesmi.. vagy azzal csak simán nem foglalkoztak, mert alapból alig maradt olyan aki msn-t használna, de azok is valamelyik régebbi verziót használták... :D én még most is használnám ha lehetne, valamelyik régebbit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!