Valami jó fényképszerkesztő?
Imádok fényképezni,szerkeszteni.
Eddig van PhotoScape-m, de valami mást is szeretnék kipróbálni.
Olyat tudtok mondani,ami nem sok helyet foglal,és lehetőleg magyar nyelvre van fordítva?
Irfan View -et én is ajánlom minden formátumot ismer és telepíthetőek hozzá pluginok is.
EFFECTS Plugin -nal könnyen efektálhatsz is akár:
plugins résznél töltheteds le...
A Photoshop minden "noname" képszerkesztőnél jobb.
Igaz,hogy fizetős,de tölthetsz le crack verziót is.
#5 valaszado
Ha nincs penzed vehetsz fel hitelt. Igaz, bankot is rabolhatsz, de az viszont torvenyellenes.
@18:51:
Ugyan mit hoztál létre PS-pal, amit Gimppel nem lehet utána csinálni? Gondolom, valami alapja csak van a lenézésednek, azért kérdem. Végre én is megtudom, már alig várom.
Azt félretéve, hogy az IrfanView-t imádom, és természetesen a windowsos gépemen kötelezően fönn is van, ne nevezzük már képszerkesztőnek, az effektjei meg a képkivágási lehetőségei ellenére sem. Én már a PhotoScape-et sem tudom annak tekinteni, pedig az is okos program. Egy igazi képszerkesztő tudása szerintem jóval kifinomultabb, összetettebb és rugalmasabb -- még ha nem is olyan nagy ívű program, mint a Gimp meg a fizetősök, egyszerűen más kategória. Kérdező, ha tovább akarsz lépni a PhotoScape után, inkább ezeknek a programoknak az irányába indulj el. (IrfanView-d persze azért legyen:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!