A CHKDSK elindul a számítógéppel,100%-ig ellenőriz, majd befagy (bővebben lent). Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy egy terrás Western Digital merevlemezem, feltehetőleg rossz volt a SATA-kábelje, kicseréltem a CD/DVD meghajtóéval, így most megint működik. Azonban a Windows minden indításnál kiírja, hogy most ellenőrizni fogja a konzisztenciát, mondom köszi, ez egy-kétszer már megtetted, nem kell ez nekem, mármint ugye egy napon belül harmadszorra idegesítő volt. Ja. De most nem lehetett gombnyomással továbbugrani, egyszerűen nem érzékelte. Ha kihúzom a vinyót, úgy persze most jó, meg megy a gép, nincs is más baj, de ha az ellenőrzést elkezdi, az "USN Journal ellenőrzése befejeződött"-ig, ahol 100%-nál, tudtommal és a kiírások szerint 0 hibából 0 kijavítása után, befagy. Igazból egyszer hagytam fél órát, aztán újraindításgomb. Ha bedugom, megint ez van. És nem tudom, mit csináljak. Segítetek? Légyszi! Amúgy a pendriveról bootolt Linux at Ubuntu feliratnál befagy, az sem indul el, ha be van dugva.2014. márc. 12. 16:55
1/1 A kérdező kommentje:
Ja, és igen, dirty querit nem tudok használni, hisz nem tudok bebootolni.
És F8 (recovery mód) szerint minden tökéletesen rendben van, systemvisszaállítás meg gondolom nem lenne megoldás.
2014. márc. 12. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!