Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik programmal tudok egy...

Melyik programmal tudok egy ilyen képet készíteni? Az arckép fekete-fehér, de a szám piros.

Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 10:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Photoshopban tudom én csak...

Meglasszózod a szád és new layer. Aztán van ilyen szín eszköztár nem tudom melyik gomb kombinációval jön elő de talán Ctrl+U itt le tudod venni a színt a "háttérről", hogy szürkeárnyalatos legyen, aztán ha fakó lenne a piros szín akkor még lehet a Color Replacement Tool-al javítani rajta.

2014. márc. 10. 11:36
 12/24 A kérdező kommentje:
Mivel jelölöm ki a számat? Bocsi, még soha nem használtam ilyet.
2014. márc. 10. 11:44
 13/24 Tengor ***** válasza:

Ha annyi önállóság nincs benned, hogy megnézz pár tutoriált, megnézd, hogy az egyes menüpontok mire valók, akkor a válasz, hogy egyik programmal sem tudsz ilyen képet készíteni, mert programtól függetlenül nem értesz hozzá.

Ha a cél a kép elkészítése, akkor töltsd fel a képet és kérj meg valakit, hogy csinálja meg!

Ha a cél az, hogy megtanuld a technikát, akkor pedig vedd a fáradságot és nézz meg pár oktató videót!

2014. márc. 10. 11:48
 14/24 anonim ***** válasza:

Tessék. Látom van igény rá, ezért összedobtam egy vidit. :) :)

http://www.youtube.com/watch?v=ehYnWLBWcwE

Link a videó alatt !

2014. márc. 10. 12:00
 15/24 anonim válasza:
ez egy rendkivüli megoldás :DDD jot röhögtem
2014. márc. 10. 12:11
 16/24 A kérdező kommentje:
Sikerült gimp-be megcsinálnom, már csak azt nem tudom hogyan tudom lementeni az asztalra jpg-be, vagy valamibe, mert csak programba menti.
2014. márc. 10. 12:30
 17/24 Tengor ***** válasza:
Exportáld és ne mentsd!
2014. márc. 10. 12:31
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. márc. 10. 12:37
 19/24 anonim ***** válasza:
15-ös: Mi ezen olyan mulatságos elárulnád ? Naponta olvasok ilyen kérdéseket. Mint a mellékelt ábra is mutatja nem mindenki Ps zsonglőr. Ha valakinek csupán erre van szüksége akkor felesleges szaroznia a Gimp-el. További jó röhögést !
2014. márc. 10. 12:41
 20/24 anonim válasza:
jo, jo, nyugodjál meg, én tényleg azt hittem ez egy -vicc video
2014. márc. 10. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!