Melyik programmal tudok egy ilyen képet készíteni? Az arckép fekete-fehér, de a szám piros.
Photoshopban tudom én csak...
Meglasszózod a szád és new layer. Aztán van ilyen szín eszköztár nem tudom melyik gomb kombinációval jön elő de talán Ctrl+U itt le tudod venni a színt a "háttérről", hogy szürkeárnyalatos legyen, aztán ha fakó lenne a piros szín akkor még lehet a Color Replacement Tool-al javítani rajta.
Ha annyi önállóság nincs benned, hogy megnézz pár tutoriált, megnézd, hogy az egyes menüpontok mire valók, akkor a válasz, hogy egyik programmal sem tudsz ilyen képet készíteni, mert programtól függetlenül nem értesz hozzá.
Ha a cél a kép elkészítése, akkor töltsd fel a képet és kérj meg valakit, hogy csinálja meg!
Ha a cél az, hogy megtanuld a technikát, akkor pedig vedd a fáradságot és nézz meg pár oktató videót!
Tessék. Látom van igény rá, ezért összedobtam egy vidit. :) :)
http://www.youtube.com/watch?v=ehYnWLBWcwE
Link a videó alatt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!