Inector kérdése:
Battlefield hamisítás wtf?
Figyelt kérdés
Siasztok!
Az lenne a gondom hogy van egy eredeti BF3 pc-re és azt írja mikor aktiválni akarom az Originnél hogy "Ezt a kódot már felhasználták.". Pedig újonnan vettem de mégis mi a sz.r hogy ezt írja ki?? Most kidobtam 8e Ft-ot?...
2014. márc. 9. 18:12
2/3 asddaasdda válasza:
szerintem a boltba kinyitottát és leirták a kódot
irj az EA-nak
3/3 anonim válasza:
De először is menj be a boltba és kérdezd meg, hogy ilyenkor mi van. Ők vannak érted, és nem te értük. Ha valaki kinyitotta a játék dobozát, az részben az ő hibájuk is. Részben pedig egy kicsit a tied is, hiszen, a játékokat védi egy műanyag fóliaszerűség, de valamelyiket a pénztárnál lehet csak felnyitni először, mert egy kemény műanyag izébe van zárva. Abból kiveszik, és neked otthon csak a műanyag fóliát kell róla leszedned. Szóval, ha valaki kinyitotta a boltban, akkor az tuti nyomot hagyott rajta. Szóval elméletileg észre kellett volna, hogy vegyed. Hacsak a játék borítójának a készítői nem voltak annyira gyökerek és a játék dobozának a hátulján tüntették fel a kódot, így bárki hozzáférhet. (ezt nem tudhatom, mert soha nem Battlefieldeztem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!