Vírusirtó program?
Lejárt a gépemen a vírusirtó ingyenes használata, mondanátok vírusirtó programokat amik jól működnek, ingyenesek, és nem kell utána se fizetni érte?
Meg az Avast vagy az ESET a jobb ebben a térben vagy vannak még más jók is?
Köszi!
Ingyenes vírusirtók:
360 Internet Security,
Ad-Aware Free Antivirus+,
Avast,
AVG,
Avira,
Bitdefender Free,
Comodo AV vagy IS - ez utóbbi tűzfalat is tartalmaz,
Microsoft Security Essentials,
Panda Cloud.
Avast és ESET nagyjából egyforma.Az utóbbi csak úgy ingyenes, ha havonta - különböző újságok segítségével - új felhasználó név + jelszó párossal regisztrálod.
1#
(NFS) ezeket használod is vagy csak hallottad hogy jók?
2#
sajna nem tudom, matrica lekopott a doboza meg már nem tudom merre lehet
3#
(belapus) melyik a legjobb, legátláttatóbb?
Én ezeket használom.
Mindenről megkérdez mindent, nem blokkol feleslegesen.
A gépigény azt jelentené, hogy mennyi RAM, mekkora háttértár áll rendelkezésre.A vírusirtók működéséhez memóriára van szükség, ha a gépen tárolják az adatbázisukat, az esetenként igen nagy területet lefoglalhat.
Legátfogóbb talán az Avast és a Comodo lehet, bár ez utóbbinak csak a tűzfalát használtam.Ha az AV vagy IS része is hasonló, akkor a jobbak közé tartozik.
Legkisebb hardverigénye a Pandának és a Bitdefendernek van.A Panda magyar nyelvű több beállítási lehetőséggel, a BD nem magyar szinte nulla felhasználói beavatkozással.
AVG-t, amely régebben híres volt a túl sok hamis pozitív eredményről, csak a Secure Search nélkül.
Bármelyikre is esik a választás, javaslom mellé a Malwarebytes Free-t, minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!