Igaz hogy Mac gépre fel lehet tenni egy különleges messengert viszont oda csak olyanokat lehet felvenni partnernek akik szintén Mac gépet használnak?
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 22:29
1/3 anonim válasza:
Nos...
Konkrétumot nem tudok, így csak általánosságban: messengerből rengeteg van, NEM CSAK MSN (live messenger) létezik. Ezek általában átjárhatatlanok, szóval csak azonos messenger-beli partnert lehet felvenni.
Másrészt általában egy ilyen azonnali üzenőrendszerhez több kliensprogramot is megjelentetnek, pl. msn-hez is van a hivatalos messenger, aMSN, Kopete, KMess, stb. Ha találsz Mac-re is valami MSN.klienst, akkor azzal akármilyen MSN-partnert felvehetsz.
Rem érthető voltam. Kicsit már fáradok. :D
3/3 A kérdező kommentje:
Hát én már nem tudom mire gondolok, mert múltkor mondtam az egyik ismerősömnek hogy LEHET veszek egy Mac gépet. Mondja hogy ne vegyek mert amilyen nagy msn-es vagyok bajom lesz mert az Windows Live messenger nem fog menni rajta. Oké, én rögtön google: messenger for mac mondja: azt hiszem hogy nem találta meg ezt ő is amikor a barátnője mac gépét használta, csak ide csak mac-eseket lehet felvenni @hotmail.com @yahoo.com stb.-seket nem lehet. De miért nem? Nekem a wlm.-en is van yahoos ismerősöm is.
2009. dec. 14. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!