Megvágtam egy videót camtasia studio 8-cal de nem tudom a megvágott videót megnyitni (a vágatlan videóját letöröltem a gépemről) miért nem tudom megnyitni?
Kispofa75 jobb választás lett volna, mert ő ért is a Camtasia Studióhoz, én meg nem. Röviden a lényeg: A projektfájl nem videó, csak egy vázlat, a szükséges fájlok elérési helyeinek és vágási adatainak a felsorolása. Emiatt az eredeti fájlok nélkül működésképtelen, magyarán: Kidolgoztad a gyártási tervet, és kidobtad a nyersanyagot. Ha sikerül visszakaparintanod a törölt fájljaidat, és azok az eredeti helyükön vannak, a projektfájl megint értelmet kap, ekkor lép életbe, amit én csak ollózok egy guglizott PDF-ből, mert nem használok Camtasiát:
"14.
Az elmentett videót a formátuma miatt csak a camtasia studio programmal tudjuk lejátszani, viszont van arra is lehetőség, hogy más formátumú videót készítsünk, amit akár az internetre is fel lehet tölteni. Ehhez a
„Produce and share”
gombra kell kattintani, majd a felugró ablakban ki kell választani a megfelelő formátumot, amibe a videót el szeretnénk készíteni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!