Mivel, milyen programokkal gyorsíthatnám fel a számítógépem működését és akadályozhatnám meg hogy 2-3 havonta újra kelljen telepíteni a Windows-t a számítógépemen?
Ha nem vagy biztos a dolgodban, tolts le egy Live Linux CD-t, probald ki, nem kell telepiteni sem.
Az en tapasztalatom hogy az altalad felsorolt dolgok mukodtek es nem kellett telepitenem semmi meghajtot. Ellentetben ugye a Windowsal...
Mintha csak a régi magamat hallanám. Gép tele "optimalizálókkal", mindenből az legújabb, stb. Aztán egyszer az újratelepítés után hagytam az összes teljesítmény növelő progit, amik lehet fontos registry bejegyzéseket is törölnek, és láss csodát gond nélkül megy a Windows 8 (boot idő kb 5-6 másodperc)
Töredezettségmentesítést is megcsinálja nekem a beépített és jó lesz a Defender is, nem kell külön vírusirtó nekem. És mindezt mondom úgy, hogy szoftverfejlesztőnek tanulok. Amióta abbahagytam a buherálást, nincs gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!