1GB, vagy 2GB RAM elég a win7-hez? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Mivel xp-m van és eléggé meguntam....meg ugye áprilistól már nem támogatják az xp-t.Szerintetek elfutna rajta a win7:
Proci: AMD Semprom LE-1200 2,4 Ghz
Videó kártya: NVIDIA Geforce 6150SE nForce 430 512mb
RAM: 1GB ,de ha elfut 2GB-al,akkor veszek még 1 GB-ot.(?)
2014. márc. 7. 13:11
1/11 anonim válasza:
+1 gb ram és elfut
de csak a win 32 bit
2/11 A kérdező kommentje:
Oké,köszi még annyi lenne,hogy leszedtem netről egy telepítőt.Mivel nincs rá most pénz,hogy vegyek eredetit.Mindegy a kérdés ,az ,hogy muszáj kiírni cd-re vagy anélkül is lehet telepíteni?
2014. márc. 7. 13:21
3/11 anonim válasza:
igen muszáj cd re kiírni vagy is DVD re de mielőtt ki írod nézz utána a googlen a boot ólható lemezek írására
4/11 anonim válasza:
Igazából Win7-nek 1 GB RAM is elég, mert nekem is sajna csak ennyi van a gépemben, de 2 GB azért minimum ajánlott. A telepítőt nem muszály kiírni, pl.: Daemon Tools,al is fel tudod tenni, csak akkor a gépen lévő vírusoktól nem szabadulsz meg(nem tudsz ilyenkor formázni C meghajtót). A másik lehetőség pedig ha pendrive-ra teszed a telepítőt, de szerintem a DVD a legjobb.
6/11 anonim válasza:
Inkább 2gb, mert a win7 eléggé eszi a ramot.
7/11 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat,akkor dvd-ről fogom telepíteni,és ezek szerint 2gb-al a biztonság kedvéért még egyszer köszi.
2014. márc. 7. 14:00
8/11 anonim válasza:
4 eske Daemon Tools,al is fel tudod tenni te már telepítettél így ??? vagy csak olvastad valahol ?
9/11 anonim válasza:
(Én vagyok a "4-eske")
Igen, én már telepítettem így. Többször is, mikor még nem volt kiírva lemezre a telepítő. Gondolod hogy írnék baromságot, ha nem próbáltam ki? Nem vagyok hü*e...
10/11 anonim válasza:
rendben 4 eske de neki xp van fent gondolom neked win7 volt az előbbi op od is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!