Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mitől van az, hogy msnen a...

Mitől van az, hogy msnen a partnerlista-karbantartóban azt írja ki egy emberhez, hogy nem vagyok fent nála, miközben beszélünk?

Figyelt kérdés
Na szóval az van,hogy azt írja a partnerlista-karbantartóban,hogy nem vagyok fent nála,vagyis törölt. Közben nálam fent van és beszélünk is.Egy másik emberhez is ezt írta ki, de remélem ő nem törölt...
2009. dec. 13. 16:37
 1/3 anonim válasza:
az új msn partnerlista karbantartója nem az igazi..igazából teljességgel megbízhatatlan lett..régebbi verzióknál tökéletesen működött, de most ha letöröl valaki aztán visszavesz akkor is azt jelzi hogy nem vagy fent nála. de hogy mondjak más példát: nekem olyannál is jelezte hogy törölve vagyok aki soha életében nem törölt:D szóval igazából nem jelent semmit hogy mit mutat.
2009. dec. 13. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Ahogy az első mondja, nálam is sz@r és rettentően zavaró.
2009. dec. 13. 16:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) Megnyugodtam. :)
2009. dec. 13. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!