(Skyrim) Lenne egy ötletem, szerintetek sikerülne? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Steam-en megvettem a Skyrim-ot, és mivel (számomra) piszok drágáknak tűnnek a "kiállított" dlc-k, ezért torrent-tal leszeretném szedni az all dlc-t és a game könyvtárába beilleszteni, aztán check és indítani... Szerintetek ez jó ötlet? Talán, sikerülhet ilyen "olcsón" megúsznom?
A jó válaszokat, jutalom zöld kéz várja!
2014. márc. 7. 00:16
1/3 anonim válasza:
Lenne egy ötletem. Ne ebbe a kategóriába tedd a kérdést.
2/3 anonim válasza:
ne ebbe a kategóriába és úgyis kell hozzá külön kulcs (vagy crack) tehát online (ha van benne) nem hiszem hogy menne a dlc
de szinglihez egyáltalán nem kellett volna költened rá
lanban meg vagy megy vagy nem
3/3 anonim válasza:
2. Látom nem vagy képben... :D
Steam amúgy észre fogja venni a turpisságot, ellenőrzi minden indításnál a fájlokat, és ja nincs az accountodod belül megvéve akkor nem fogja engedni elindulni ha be vannak pipálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!