Toshiba Satellite C55 A VGA driver probléma-mi lehet a gond?
Vettem egy Toshiba Satellite C55 A 1NU-típusú laptopot, Windows 7 32bites oprendszert raktam rá, a Toshiba hivatalos honlapján meg is kerestem a hozzá tartozó drivereket, fel is telepítettem őket, minden simán ment, a display driverrel viszont adódott némi gond. A gépben NVIDIA GeForce VGA van, amit ugye nem lehet feltelepíteni amíg az integrált Intel driverét fel nem rakom. És itt akadtam el. Az Intel display driver telepítéskor azt a hibaüzenetet kapom, hogy "a számítógép nem felel meg a telepítéshez szükséges követelményeknek", és a telepítés megszakad. Így pedig nem tudom az NVIDIA VGA-t sem felrakni.
Hol lehet a hiba? Lehet, hogy 64bit-es Windowshoz való a driver? Csak erre tudok gondolni, de akkor nem értem, hogy keveredett a Win7 32bit-es driverek közé. Esetleg valaki tapasztalt már hasonlót? Valami megoldási javaslat, valaki?
Köszönöm a segítséget! :)
Az NVIDIA drivere elindítás után lefuttat egy rendszerkompatibilitás ellenőrzést,aminek a végeredménye az,hogy az integrált Intel VGA telepítését kéri először.
De már mindegy is,megtaláltam a probléma okát.A Toshiba honlapján valószínűleg nem a megfelelő drivert osztották meg az Intel VGA-hoz,ezért megkerestem az Intel hivatalos honlapjának a download centerében,letöltöttem onnan,felraktam,fel is ment simán,utána pedig már az NVIDIA-val sem volt semmi gond,az is felment gond nélkül. Azért köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!