Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csinál a neki küldött...

Mit csinál a neki küldött e-mail-emmel az a személy, akitől olvasási visszaigazolásként ez a válasz jön vissza, "Nem olvasta: . Levelem tárgya. Az üzenetét (.. ) elolvasás nélkül törölték, ekkor:.. "? "?

Figyelt kérdés

Microsoft Outlook-ban intézem a levelezéseimet.

Be van állítva minden kimenő levélhez, hogy olvasási visszaigazolást kérek.

Ha tőlem kérnek visszaigazolást, akkor a levélre kattintva Igennel vagy Nemmel válaszolhatok. Válasz nélkül tovább sem tudok lépni a következő bejövő levelemre.

Törölni csak azután tudom a nekem írt levelet, miután válaszoltam a visszaigazolás kérésre.

Más hogyan tudja törölni, anélkül, hogy ezt a választ (Igen/Nem) megejtené?

#levelezés #Outlook #olvasási visszaigazolások #olvasás nélküli törlések
2014. márc. 3. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
csoportosan kijelölt néhány üzenetet és egyszerre törölte (tehát nem lépett rá a te üzenetedre)
2014. márc. 3. 10:33
 2/7 anonim ***** válasza:

"Törölni csak azután tudom a nekem írt levelet, miután válaszoltam a visszaigazolás kérésre."

Ha a nemet választod, akkor nem megy el a visszaigazolás.

A másik, hogy szabályt is be lehet állítani, hogy adott leveleket rögtön töröljön. Vagy ha jobb gombbal kattint és "törlés", akkor sem olvas bele. De lehet, hogy lent az olvasóablak be sincs kapcsolva neki. Stb.

2014. márc. 3. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

létezik ilyen alkalmazás, szinte mindegyik levelező programra.

Amely ha telepítve van, és a címzett úgy dönt, hogy bizonyos, megadott email címekről érkező levelek, már a tároló szerverről törölve legyenek, azokat törli is.

Sőt, a kérdésben idézett szöveget küldje automatikusan a feladónak, mielőtt azt, hogy ő egy emailt kapott egyáltalán látná!(tehát, ez esetben azt sem fogja soha megtudni, hogy a letiltott email címről, neki levele érkezett.)

2014. márc. 3. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
...ezekben, a program használója még azt is beállíthatja, hogy ha a feladó a levél elküldésekor bejelölte a "olvasási visszaigazolást kérek" opciót, azonnal automatikusan törölje a levelet az email szolgáltató szerveréről is.(+ küldi a feladónak az idézett értesítést!)
2014. márc. 3. 10:46
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Okosodtam, és ment a kis zöld kezecske mindenkinek.

2014. márc. 3. 11:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a te gépeden úgy van beállítva, hogy tegye fel a kérdést a visszaigazolás kérésekor, akkor felteszi. De be lehet állítani, hogy automatikusan küldön visszaigazolást. Viszont ha pl. 10 mp-nél rövidebb ideig van a levél a "nézőkében", nem küldi el, nem veszi megnyitottnak a levelet. Így ha láttad is, akkor is úgy tudod törölni, mintha meg sem nézted volna. Ha ez idő alatt törlöd, vagy mint korábban írták, csoportos kijelölés után törölsz, és ráadásul nem is állítottad úgy be, hogy feltegye a kérdést a visszaigazoláskor, akkor a visszaigazolás valami ilyesmi: "a címzett olvasatlanul törölte a levelet".
2014. márc. 4. 13:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A kis zöld neked is elment.
2014. márc. 4. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!