Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Photoscape-n hogy lehetilyen...

Photoscape-n hogy lehetilyen színes hátteret meg szöveget írni?

Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 15:18
 1/6 anonim válasza:
nem tudsz vele színes hátteret csinálni, egy alapot kel beraknod, a szöveg meg az objektum fülecskénél van és T betű (ha nem megy írj)
2014. márc. 2. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
tegyél ide egy mintaképet ,és elmutogatom a módját,mert azért ez : " hogy lehetilyen színes hátteret meg szöveget írni? " elég tágas megfogalmazás,
2014. márc. 2. 15:50
 3/6 tabaki ***** válasza:

Nem. Csakis amolyat, benne van a specifikációjában...

Hogy a csudában válaszoljunk, ha nem közlöd, mit akarsz? Tudod mit, én is felteszek egy kérdést: Melyik lengyel énekesnő látható a képen? Ha helyesen felelsz, én sem akadékoskodom tovább.

2014. márc. 2. 16:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, nem tudom hogy hogy mondjam a szöveg írása már megvan köszi első, az, hogy hogy lehet iylen színes hátteret csinálni mintásat stb, a kislányom arcképe köré szeretném a szöveget már ráírtam. Sajnos teljesen analfabéta vagyok ehhez.
2014. márc. 2. 18:57
 5/6 tabaki ***** válasza:
Nem biztos, hogy erre a PhotosScape a legalkalmasabb, de ha hazaérek, megnézem.
2014. márc. 2. 19:05
 6/6 tabaki ***** válasza:

Hasonlóról a múltkor itt volt szó:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..

De köztünk legyen mondva, nem a legszerencsésebb leosztás, hogy a program is béna a feladatra, meg te sem értesz a képszerkesztéshez. Azt javaslom, hogy használj rendes képszerkesztőt -- ha a Gimpet túl bonyolultnak találod, valami egyszerűbbet --, mondjuk ennek a kérdésnek a nyomán:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..

Mindenképpen olyan programot válassz, amelyik képes rétegek kezelésére. Ekkor az egyik rétegen lehet az akármilyen mintás háttér, fölötte a kislányod kivágott képe, afölött a felirat. Így utólag is úgy változtatod a hátteret vagy a feliratot, ahogyan akarod. A végén meg exportálod valami szokásos formátumba, és kész. Gimppel valami efféle, talán kissé megbonyolítva, de az alapok benne vannak, neked meg nem kell túlvacakolnod:

[link]

Hogy ne csak magamat idézzem, meg ez a leírás talán jobb is:

[link]

2014. márc. 2. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!