Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Counter Strike 1.6 LAGG?!...

Counter Strike 1.6 LAGG?! Miért laggolok?

Figyelt kérdés
Sziasztok, eddig nem laggolt a gépemen a cs1.6, vettem videókártyát azzal is jó volt, most el romlott a videókártya és visszavittem szervízbe . Most software módón a legkisseb grafikán el döcög.. Mi lehet a probléma ? Köszönöm

2014. márc. 2. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Videokari drivere fönt van?
2014. márc. 2. 15:09
 2/8 Tengor ***** válasza:
A szoftveres mód a probléma. OpenGL v. Dx3D-ben nem megy? VGA driver fel van telepítve?
2014. márc. 2. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Videókártya drivert fel kell telepítened ez lesz a probléma kulcsa.
2014. márc. 2. 15:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Amíg volt benne videókártya addig ment simán, az a baj h most nincs benne videókártya és úgy laggol mint a sz@r . am Steames cs-ről van szó
2014. márc. 2. 15:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Am a gépem: 2gb ddr2 ram, amd athlon 2x2,6ghz , most integrált vidikari, am a videókártya asus aeh5450 1gb
2014. márc. 2. 15:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Én arra tippelek, hogy hivatalosan nem támogatott az alaplapi chipseted és ezért nem megy. Vagy az fps.cfg-ben a vókártyád adatai vannak benne, nem az integrálté. Amit tehetsz: újrarakod a cs-t, régi mentéseket (beállításokat) kitörlöd és remélhetőleg jól fog menni, vagy megvárod, amíg visszakapod a videokarid.
2014. márc. 2. 15:20
 7/8 Tengor ***** válasza:

Mi ebben a meglepetés? Teljesen normális, hogy a dedikált kártyával megy a játék, az integrált meg épp csak arra elég, hogy az excel ne szaggasson.

Tegyél bele egy dedikált kártyát és menni fog.

2014. márc. 2. 15:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Ok. Akkor ujra rakom a jatekok
2014. márc. 2. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!