Baj ha kikapcsolom a Windows Update-et?
Üdv
Windows 8.1 van a gépemen, de sajnos boot-ot követően az svchost.exe-be beragad a Windows update és 100%-on pörgeti a merevlemezt. Kaspersky Internet Security 2014 van a gépemen, szóval nem a Windows update-ről kapom a vírusadatbázis frissítéseket. Furcsa mód a másik laptop nem produkál ilyet, vagy legalábbis nem ekkora mértkében, pedig ugyanúgy 5400rpm-es HDD van benne, sőt más szempontból pedig jóval gyengébb is. A superfetch sem kíméli, ha mind a kettő be van kapcsolva akkor simán 1-2 percig maxon pörög a merevlemez. Amúgy a másik laptopban a HDD valahogy halkabb, pedig az egy 3 éves laptop ami sohasem volt takarítva, az enyém pedig 6 hónapos, és pont tegnap hoztam haza egy kis portalanitásból. Tudom, tudom, vegyek SSD-t, de most másra kell a pénz, nyáron tervezem egy 128GB-s vásárlását. A sulis gépek is sokkal gyengébbek mint a laptopom, és azokba is 5400rpm-es a HDD, annyi, hogy azokon Win 7-van, de a boot időt leszámítva, ott ha egyszer felállt a rendszer, rögtön használhatom, nem kell várnom. Már azon is gondolkoztam, hogy rárakom a Windows 7-et, csak az tart vissza, hogy most az OS, meg az office, stb is rendes serial-al van aktiválva, nem ilye trial reset-el, és nem tudom, hogy engedi-e újra aktiválni, mondjuk az Office-t ugyanazzal a kulccsal.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Az egyik, hogy az internet explorer 8 hiánya miatt csinálja, ez esetben a böngésző telepítése és frissítése.
Másik (kb80a javaslata alapján) az afterfix oldalról letöltöttem az idáig megjelent xp-s hotfix csomagot és ezt telepítem mindenféle driver és program installálása előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!