Dani5k kérdése:
Milyen alaplap van az asus k53s laptopban? Drivert szeretnék leszedni, cd-m nincs meg hozzá, így nem fut semmi játék :S
Figyelt kérdés
aki azt akarja írni, hogy hát cdről telepítsd, keresd meg, stb... , az kíméljen, Köszönöm:)2014. márc. 2. 11:32
1/2 anonim válasza:
k53s alaplap. Notebookoknál nem úgy működik, hogy belerakják az "ASUS Z87-A Mobile"-t, hanem 100% az adott modellre van szabva.
Tehát keress rá a K53S-re (ahogy nézem, ilyen pont nincs, csak K53SJ, K53SM meg hasonlók), aztán le fogod tudni szedni a drivereket. K53SM-t belinkelem:
2/2 A kérdező kommentje:
a válaszod köszönöm, és tudom, hogy pont ilyen nincs, csak hogy az enyém mégis ilyen, mikor megvettük nem értettem igazán hozzá, nem foglalkoztam vele, de nekem annyi van ráírva h k53s , ha abban, hogy hol találom meg a pontos nevét, tudnál segíteni, azt megköszönném
2014. márc. 2. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!