Dienes Gábor kérdése:
Counter Strike 1.6ba hogyan tudok játszani offline? Régen volt olyan Cs-m ahol a New Gamebe lehetett beállítani. Most kezdtem újra játszani és 5 fajtát szedtem le az offline mindből hiányzik. Le lehet hozzá tölteni?
Figyelt kérdés
2014. márc. 1. 15:21
1/4 anonim válasza:
Szóval BOTok kellenek. Rakhatsz be, de én jobbat ajánlok. Szedd le ezt a Torrentet: magnet:?xt=urn:btih:9510C35B4BA4877EA0EA90943451E97B37E4372A&dn=Counter%20Strike%201.6&tr=udp%3a%2f%2ftracker.openbittorrent.com%3a80&tr=udp%3a%2f%2ftracker.publicbt.com%3a80&tr=udp%3a%2f%2ftracker.istole.it%3a80%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.ccc.de%3a80&tr=udp%3a%2f%2fopen.demonii.com%3a1337 BOTok + multyplayer, működnek benne a csalások is. Remélem ez nem érdekel :D
2/4 anonim válasza:
BOT-okat kell leszedni hozzá, és utólag bemásolni a mappába. Nem tudom a pontos nevét, talán S-BOT vagy T-BOT nem tudom... Google keress rá...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi:) utána jarok nem szoktam jatekban csalni:d nem azert allok neki valamivel jatszani
2014. márc. 3. 21:44
4/4 anonim válasza:
közben eszembe jutott, Z-BOT pack-ot keress googleba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!