Mivel tudok véglegesen törölni pár fájlt a gépemről?
Telepítettem volt a gépemre a Corel Videostudio Pro x6- ot,
majd később le is törültem, most megint telepíteni akarom, de nem tudom, mert a régebbiből maradtak vissza fájlok. Az a baj, hogy ezeket nem tudom törülni és csak a CCleaner találja meg ezeket a gépen. A CCleaner sem tudja törülni, azt írja ki, hogy *Az MSI fájl nem törülhető*.
Mit tegyek?
Töltsd le és telepítsd fel az Unlocker-t (magyarul is tud): [link]
A jobbklikkes menübe épül be, a Windows Intézőben ezzel törölni tudod az egyébként nem törölhető fájlokat.
O&O SafeEras
Lehetőségünk van teljes „nagytakarítást” végezni: egyetlen kattintással elérhetjük az ún. „Delete Entire Computer” funkciót a szoftver vezérlőpultjából. Nevéhez hűen, ezzel a funkcióval gyakorlatilag mindent eltávolítunk a gépről, még az operációs rendszert is. A törlés vonatkozik az átmeneti internetfájloktól kezdve a sütiken keresztül mindenre. Ha ezt a funkciót használjuk, akkor a végén valóban egy üres gépet kapunk, ráadásul az adatok visszaállítására semmi esély, gyakorlatilag lehetetlen bármilyen infót visszanyerni a törlés végeztével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!