Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mire való a Realtek Digital...

Mire való a Realtek Digital output?

Figyelt kérdés
Hangbeállításoknál találtam, de nem nagyon tudom mire való. Csatlakozó adatainál hátlap RCA csatlakozót ír, de nincs is olyan csatlakozóm (integrált hangkártya)
2014. márc. 1. 10:41
 1/4 soccerway ***** válasza:
digitális kimenet(nem a hagyományos analóg), ha van pl. olyan erősítőd amit így rá tudsz kötni.
2014. márc. 2. 22:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Nincs ilyen eszközöm, de ha lenne hogy tudnám rákötni? Mert csatlakozónak hátlap RCA csatlakozót ír, de a szokásos kék-rózsaszín-zöld csatlakozók vannak.
2014. márc. 2. 23:54
 3/4 soccerway ***** válasza:
Lehet hogy a tieden nincs, csak a szoftverében van benne, sokféle realtek van. Ha lenne, akkor egy jack-jack kábellel lehetne vagy optikaival ha optikai a kimenet.
2014. márc. 3. 00:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Az alaplaphoz kapott CD-ről telepítettem a realteket is, csak most vettem észre eszközöknél ezt a digital outputot, köszi a választ.
2014. márc. 3. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!