Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy eredeti játék neten való...

Egy eredeti játék neten való regisztrálásával kapcsolatban kelleneinfó! Hogy gondolod?

Figyelt kérdés
Két éve nincs netem csak telefonon. Amire használom arra elég. Notim volt, így ha kellett megoldottam, de most lecseréltem asztalira. Az új játékok mind netes regisztrációt kérnek, de ez miatt nem kötök be netet. Szal a kérdés. Veszek egy usb s wifi vackot (bocs a nevét nem tudom) azzal megosztom a pcre a mobilnetet. Ugye ez lassú, de. Elég lenne e a regisztráláshoz ez? Mekkora adatforgalom? Korlátozva ugye 0,32kb/s a mobilnet. Mivel nem csináltam még, passz, hogy ezzel meg lehet e oldani. Van kb 15-20 játékom (szintén eredeti) de a tesőm kisfia sokat van itt, hagy játszon, de mivel ezek nem neki való játékok így venni akarok néhányat. Csak ennyire kellene, megoldható?

2014. márc. 1. 09:40
 1/2 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy ami van játék, az egy sem kér netes regisztrálást. Régebbiek, csak a szériált kell beírni, van ami még azt se kéri.
2014. márc. 1. 09:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Állandó internetkapcsolat szükséges általában azzokhoz a játékokhoz ahol már eleve be kell regisztrálni.
2014. márc. 1. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!